Konzultálj velem!

Segítek megérteni a digitális marketing teljes folyamatát és együtt alkotjuk meg a vállalkozásodhoz leginkább passzoló marketingstratégiát - így hozzuk ki a legtöbbet az erőforrásokból hatékonyan.
Auctor Laboriosam Ipsum

Lásd át és értsd miről is van szó.

Nem tudod, hogy hogyan is kezd bele? Hogyan alkosd meg a marketingstratégiád? Soha nem foglalkoztál még ilyennel, vagy éppen a marketing digitális része teljesen új számodra? Üljünk le, és világos lesz számodra az út.

Hozd ki a legtöbbet a lehetőségeidből!

Erőforrásaink végesek, ezért nem mindegy, hogy hogyan használjuk fel ezeket. Mielőtt belevágnál egy költséges folyamatba, fontos hogy lásd a lehetőségeidet és azokat az erőforrásaidhoz mérd.

Tudd meg, hogy hogyan is ültheted át a tervet a gyakorlatba.

Konzultációnk után kész gyakrolati tervvel és számos teendővel leszel gazdagabb. Tudni fogod a következő lépéseket, nem csak elméletben, de azonnal gyakorlatban is kamatoztathatod.

Tudd, hogy van kire számítanod az egész folyamat során.

A tervtől a megvalósításig veled tartok, ráadásul igénybe tudod venni a marketing ügynökségünk szolgáltatásait is, melynek munkatársai a digitális marketing különböző területeire szakosodtak.

A konzultációra való jelentkezés lépései

01.

1. lépés

Kattints az alábbi gombra, mely levisz a jelentkezési űrlaphoz.

02.

2. lépés

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és mi hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

03.

3. lépés

A konzultáció időtartama 1-1,5 óra és díja 20.000 Ft, amely a megrendelésed után, számla alapján, banki átutalással fizetendő. A konzultáció időpontját a fizetés után rögzítjük.

Amire a konzultációk alapozva vannak

Gyakorlati tapasztalat

Nap, mint nap nézünk elébe marketing kihívásoknak csapatunkkal, így első kézből szerzett gyakorlati tudásra alapozott digitális marketing konzultációt kapsz.

Akadémiai tudás

Közgazdász háttérrel, marketing mesterszakos hallgatóként szolgállak ki. Az egyetemi alapok mellett számos könyv elolvasása és kurzus elvégzése áll mögöttem a marketing területén.

A marketing igazi szenvedélye

13 éves korom óta olvasok tudományos alapú marketing könyveket és mindig is vállalkozó szerettem volna lenni. A legjobban a vállalkozások kreatív részét, a marketinget szerettem. Ez a szenvedély a mai napig velem van, így vagyok képes folyamatosan fejlődni ezen a területen és nagyon szeretem azt, amit csinálok.

Kinek van szüksége marketing tanácsadásra?

A kisvállalkozónak, aki saját maga valósítja meg a marketingtevékenységét (is)

Szinte minden feladat a vállalkozásod körül a te kezeidben összpontosul, de a kapacitásod véges. Fontos, hogy a vállalkozásod oxigénjét, amely a marketing, ne bízd a véletlenre. Segítek kiaknázni az erőforrásaidat a legeffektívebb módon, úgy hogy a marketingtevékenységed megvalósítása beleférjen a napjaidba.

A kis - és középvállalkozónak, aki át szeretné látni a marketingtevékenységét, mielőtt kiszervezné azt

Tudd, hogy mi az amit a marketing területén tenned kell, de ez legyen is megvalósítva. Ebben segítünk mi a csapatunkkal – viszont az első lépés az, hogy közösen elkészítsük a marketingstratégiát, és ne maradjon kérdés megválaszolatlanul.

A megvalósítást bízhatod a kreatív csapatunkra!

A tervtől a megvalósításig

Csapatunk tagjai webfejlesztéssel, grafikával, piackutatással, hirdetés – és közösségi média menedzsmenttel, szövegírással és értékesítéssel foglalkoznak.

Itt tudsz jelentkezni konzultációra

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és hamarosan már egyeztethetünk is időpontot.

Scroll to Top

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0