Kik vagyunk mi?

A Janelif Marketing Ügynökség

Rólunk

Bemutatkozunk...

Lelkes és kreatív csapat vagyunk, melynek tagjai folyamatosan fejlesztik magukat. Különböző területekről érkeztünk, de egy a célunk: ez a sikeres marketingstratégiák megvalósítása a Partnereink részére. Alapvető értékeink a diverzitás, az empátia és az ambíció.

Legyünk partnerek a sikerben!

Ügyvezetőnk

Menzel Jane

2018-ban szerzett BSc diplomát nemzetközi gazdálkodás szakon a Debreceni Egyetemen, majd 2022-ben lett okleveles közgazdász marketing mesterszakon.

13 éves kora óta olvas tudományos alapokra helyezett marketing- és üzleti könyveket. Mindig is lenyűgözte a marketing hatalma, és a benne rejlő lehetőségek, illetve a vállalkozások működési mechanizmusa. 

Gyermekkora óta vállalkozó szerett volna lenni, ezért is a közgazdasági egyetemet választotta, hiszen ez az akadémiai irány támogathatta a legjobban törekvéseit. Szakmai karrierjét az egyetemi munkássága mellett a családi élete egészíti ki.

Bemutatkozik a kreatív

Csapatunk

Csapatunk tagjai webfejlesztéssel, grafikával, piackutatással, hirdetés- és közösségi média menedzsmenttel, szövegírással és értékesítéssel foglalkoznak.

Scroll to Top

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0