Mivel is foglalkozunk?

Kérdezz minket digitális marketingről

Szolgáltatásaink

Arculat

Az arculat megalapozza a teljes marketingtevékenységet, ezért fontos, hogy a márkánk megjelenése már a kezdetekkor át legyen gondolva, illetve professzionálisan legyen megalapozva. Az arculat meghatározza a logót, a színeket, a tipográfiát és minden más megjelenési formát, mely meghatározza a márkád.

Weboldal készítés

Weboldalakat, webáruházakat és webalkalmazásokat fejlesztünk.  Nagyon fontosnak tartjuk az informatika úgynevezett ‘marketingbarát felhasználási módját. Elsősorban jól működő marketingeszközöket építünk az információs technológia segítségével.  Különböző csomagajánlatokat alkottunk, hogy minden vállalkozás megtalálhassa a számára megfelelő szolgáltatást átlátható módon.

Digitális Marketing

A digitális marketing teljes folyamatát tudjuk biztosítani. Akadémiai és gyakorlati tudásra alapozva a legújabb technológiai eszközökkel nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Erősségeink

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy kivételesen hatékonyak és sikeresek legyünk a szakterületünkön, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a továbbképzésbe. Csapattagjainkat kurzusokkal, konferenciákkal és változatos projektekkel támogatjuk, hogy mindig fejlődhessenek.

Webfejlesztés
80%
Illustrator
87%
Piackutatás
86%
Digitális Marketing
95%
Scroll to Top

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0